Skip to main content

Mabroek Leiden

Met de komst van de eerste gastarbeiders uit de middellandse zeegebied naar Leiden, kwam ook de vraag naar speciaal bereid vlees en mediterrane levensmiddelen. Dit leidde er toe dat in 1974 de heer A.H.M Abdales slagerij Mabroek opende. Spoedig wisten ook andere Leidenaren hun weg te vinden naar Slagerij Mabroek; deels door de nieuwsgierige en avontuurlijke inborst van de Nederlander, maar vooral door de reputatie die Abdales in een zeer korte tijd heeft weten op te bouwen: van een gedreven, vakbekwame leverancier van kwaliteitsproducten!

Slagerij Mabroek,

Sinds 1974 een begrip in Leiden e.o

Met de jaren is Slagerij Mabroek uitgegroeid tot een begrip voor vakmanschap en kwaliteit en dat is niet voor niets; In onze winkel aan de Nieuwe Beestenmarkt 2 voelt elke klant zich koning, een gevoel waar onze medewerkers keihard hun best voor doen!

Met onze voeten stevig in de Leidse multiculturele samenleving, vervullen wij een bindende factor tussen de diverse culturen en dat is iets waar wij trots op kunnen zijn! We zijn nog net zo gedreven en vakbekwaam als in 1974 en onze producten zijn nog steeds van de allerbeste kwaliteit. Alleen is ons assortiment ruimer geworden, veel ruimer! Dit maakt ons dan ook de leverancier van vlees, groente, fruit en mediterrane levensmiddelen voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten.

Laat u adviseren en informeren in onze winkel aan de Nieuw Beestenmarkt 2! U bent van harte welkom om met uw eigen zintuigen te zien, ruiken en te proeven waar Mabroek allemaal voor staat! Onze medewerkers heten u van harte welkom!